Fotokoll

Rama in dina bilder

shutterstock_378099025

Det är något magiskt med riktiga fotografier. Idag, när nästan allt är digitaliserat, blir det inte riktigt samma sak att kolla på foton. Förr i tiden var det vanligare att man tog fram det gamla fotoalbumet för att sedan, tillsammans med familjen, bläddra igenom oförglömliga minnen.

Du kan fortfarande göra detta genom att beställa hem förstoringar av dina egna fotografier. Med dina bilder kan du skapa en fotovägg, rama in dina bästa foton eller ge bort ett vackert fotografi i present till någon du tycker om. Hos BGA Fotobutik kan du både beställa fotografier, göra förstoringar av dina foton och köpa vackra ramar i olika storlekar. Det är bekvämt att kunna köpa alla dessa produkter och tjänster på ett och samma ställe.

Tänk dig att få hemskickad en förstoring av din vackra bröllopsbild, ett stort fotografi på hela familjen eller mindre foton, som du sedan kan sätta in i ett fotoalbum. Det är bekvämt och enkelt att handla hos BGA Fotobutik och har du frågor, kan du alltid få hjälp av hjälpsam och kunnig personal. I sortimentet kan du köpa både stilrena ramar i diskreta färger som svart och vitt, men även mer detaljerade ramar med tjusiga utsmyckningar.

I alla hemmets rum

Det blir vackert att inreda med egna fotografier, särskilt om du beställer hem foton i olika storlekar. Du kan till exempel göra en snygg fotovägg i köket genom att fästa upp foton på familjen med hjälp av klädnypor och ett snöre. I sovrummet kan det vara vackert med några få bilder på dig och din partner, exempelvis från bröllopet eller en härlig resa ni gjort. Experimentera med olika storlekar på dina egna fotografier, svartvitt eller i färg och med olika ramar. Att skapa en personlig inredning har aldrig varit enklare än med egna foton.