Var och varannan har en smart telefon idag och många dokumenterar sin vardag med att fotografera med mobilen. Kvalitén har höjts i mobilernas kamera och det blir många gånger riktigt bra bilder som gärna delas på sociala medier.

Telefonerna har utvecklats oerhört de senaste åren och idag så finns det nästintill allt som du behöver i en telefon. Det är kamera, dator och telefon i en och samma modul. Praktiskt så det förslår och många kanske redan slutat att använda sin hemmadator då det fungerar lika bra med telefonen. Ibland så kanske man använt telefonen så mycket att man behöver byta ut batteri eller annat som blivit slitet på telefonen. Kolla in Nordicbox som säljer just reservdelar till din telefon. Är man är något så när händig så kan man enkelt åtgärda ett batteribyte själv.

Var rädd om din telefon då dessa kostar relativt mycket och man vill ju gärna att de fungerar som den ska. Vill du börja fotografera lite mer och förhoppningsvis bättre med din telefon så har Fotografiska Academy en kurs i att fota med mobilen som kanske kan locka. Det är alltid intressant att få höra från proffs hur man hanterar och skapar bättre bilder. Oavsett om det är med mobil eller med annan typ av kamera. Om inte så är det bara att ge sig ut och fotografera, det är ett bra sätt att lära sig mer. Radera de bilder som du inte alls är nöjd med och försök på nytt.