Fotografering är något som verkligen har exploderat och när man köper en telefon i dag så är det högrelevant vilken typ av kamera mobiltelefonen har. De flesta av oss som är vana användare av mobilkameror har lärt oss hur man tar riktigt bra bilder, men hur vi än vrider och vänder på våra kameror så krävs det en sann konstnärssjäl för att fotografiet ska få den där riktigt autentiska känslan som griper tag om en. 

Är du en sann fotoentusiast så är ett besök på Fotografiska museet i Stockholm ett absolut måste, hit kommer utställare från hela världen och utställningarna håller absolut världsklass. Just nu och fram till den första April i år kan du gå och se aktivisten Zanele Muholis utställning som syftar till att synliggöra rasskillnader. Zanele och många andra konstnärer med henne har precis den där rätta förmågan att ge oss nya perspektiv utifrån ett fotografiskt perspektiv. Den här oerhört viktiga utställningen borde alla gå och se oavsett om man har ett fotointresse eller inte. Du kan också gå in på Fotografiska Museets hemsida för att läsa mer om vilka utställningar som är aktuella just nu och vilka som kommer upp senare i år.

Stockholm som stad är alltid värt ett besök och särskilt nu när det börjar nalkas vår, det är få städer i världen som är så vacker som Stockholm under våren och sommaren. Här kan du bo bekvämt på Elite Hotel med direkt närhet till centralkärnan och alla sevärdheter som Stockholm har att erbjuda.

Har du aldrig varit i Stockholm tidigare så har du mycket nöje att vänta dig i den här oerhört mångfacetterade staden med djur- och nöjesparker alldeles i närheten av stan, ett kungligt slott, flera stora museum, restauranger i världsklass, exceptionell shopping och bedårande arkitektur. Här kan man hitta allt man kan önska sig av en visit och det passar utmärkt att resa hit med barnfamiljen, själv eller i sällskap med ett gäng goda vänner!