Att skapa sin egen fotovägg är ett fantastiskt sätt att göra sitt hem personligt och ombonat. Dessutom kan du byta ut tavlorna och motiven när du har lust och på det sättet skapa ny atmosfär i rummet. Men hur ska du egentligen gå tillväga om du inte kan eller är intresserad av att fotografera själv?

Hitta vacker fotokonst online

Online finns gott om sajter som säljer fotokonst och posters till rimliga priser. Du kommer garanterat att få massor med inspiration från en sådan onlinebutik, inte bara när det gäller vilka motiv som tilltalar dig. Där hittar du också många förslag på hur du kan hänga tavlorna och exempel på olika typer av ramar som passar särskilt bra till dina favoritmotiv. Välj något som passar från en sådan sajt och formge sedan din vägg! Här är det bara att låta kreativiteten flöda. Det finns många saker att jobba med. Du kan välja fotografier i olika storlekar och låta tavlorna växa ut längs väggen.

Låt kreativiteten flöda

Du kan också hänga dem strikt i en viss ordning om det passar bättre med din inredning och stil i övrigt. Det är bara fantasin som sätter gränser här och när du väl är igång kommer du säkert att få massor av bra idéer!