stylist studio fotografering

Att bli stylad med både hår och smink inför en fotografering är något som de flesta av oss tycker är otroligt lyxigt och glamouröst. Man blir ordentligt ompysslad av kunnig personal och resultatet blir alldeles enastående vackert.

När du ska bli stylad med smink och hår bör du anlända till din stylist osminkad och med rentvättat hår som är helt fritt från stylingprodukter. Om inte klädseln redan är förutbestämd för fotograferingen så kan du med fördel ta med ett par ombyten av dina egna kläder som du känner dig fin och bekväm i.

Det kan vara svårt och lite läskigt att helt och hållet lämna över tyglarna åt sin stylist. Dock får man minnas att dessa människor är utbildade och har god erfarenhet och branschkännedom. Exempel på ett flertal enastående stylister hittar du i Stockholms City, både när det gäller frisyrer, klädsel och sminkning. Kan du inte hitta en suverän frisör i Stockholms City, då hittar du det aldrig.

Stylister kan alla knep och trix för att få till den där perfekta figuren, den vackraste håruppsättningen eller den ultimata färgskalan för just ditt ansikte när det kommer till val av make-up.
Att man väljer att fullt ut lita på sin stylist behöver inte alls betyda att man själv inte får komma med önskemål och förslag. En liten push ut ur bekvämlighetszonen är en bra sak, men man ska fortfarande känna sig fin och bekväm med resultatet. Att föra en dialog med sin stylist, men även din fotograf, både innan och under stylingen är därför viktigt – tveka därför inte på att ställa frågor och att framföra dina önskemål.